PIZZA EXPRESS VALENTINO

PIZZA EXPRESS VALENTINO Pizza express

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 291 beoordelingen
20 okt 2019 om 20:20 Thuisbezorgd zei 65 min. Het duurde zo'n 90 min
13 okt 2019 om 21:06 Afgekoelde pizza
4 okt 2019 om 20:50 Het eten is het enigszins te eten maar daar is het ook mee gezegd. Personeel erg onvriendelijk tot soms bot aan toe. Bezorging is goed als je het niet erg vindt om anderhalf uur te moeten wachten.
4 okt 2019 om 19:55 De bezorger was een half uur later dan aangegeven (geen grote ramp, wel een beetje jammer). De pizza was lekker, maar wel heel lauw. Intense gebeurtenis dit.
16 sep 2019 om 5:27 Als ik 's middags om 4 uur bestel en aangeef ze om 19.30 bezorgd wil hebben dan verwacht je niet dat ze na 20.30 aan komen kakken. Pizza's waren goed maar lauw.
15 sep 2019 om 21:58 Prima pizza, bezorging veel en veel te laat
1 sep 2019 om 20:26 Het eten is altijd goed!
31 aug 2019 om 19:34 De beste en lekkerste calzone betel je bij Valentino! Pizza was heerlijk zoals altijd en er werd netjes gebeld ivm de opmerkingen die er bij stonden. De kinderen vonden de hawaii heerlijk
27 jul 2019 om 22:54 Pizza was niet heel bijzonder , de rand was heel hard en er waren erg veel kruiden ofzo over de pizza gestrooid ,dit was niet echt mijn smaak. Pizza was wel goed warm, bezorging na 60 minuten maar dat was van te voren ook aangeven,bezorger was vriendelijk
13 jul 2019 om 19:04 De friet was lauw en en veel te kort gebakken, slapjes en zacht . De kruidenboter was op het warme gerecht ingepakt dus olie geworden en niet te gebruiken op het stokbroodje. Al met al voor de volle prijs een halve maaltijd. Bestel nu niet weer.
7 jul 2019 om 20:31 2 uur moeten wachten. Valentino Speciaal bestelt, zonder paprika en champignon. Zat echter bom vol mee. Pizza was slap, vettig en niet gaar. Slechtste pizza dat ik ooit heb gegeten. Ook meteen mijn laatste bestelling bij dit bedrijf. Klacht ingediend.
7 jul 2019 om 0:03 Koude pizza en er zaten geen champignons op en het was pittig voor een niet pittige pizza. Zeer slecht.