PIZZA EXPRESS VALENTINO

PIZZA EXPRESS VALENTINO Pizza express

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 428 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Express Valentino. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 19:48 pizza's waren lekker en snel bezorg
15 mei 2022 om 20:35 Pizza's waren wat aan de kleine kant, maar waren wel lekker en op tijd bezorgd.
24 apr 2022 om 8:51 3 kazen pizza, niet mijn smaakt. Bezorg tijd begrijpelijk. Van Marum naar Dokkum
19 mrt 2022 om 19:00 Het eten was helaas koud toen we het kregen
13 feb 2022 om 19:27 Goed, snel ,en lekker
16 jan 2022 om 20:30 Altijd goed
13 jan 2022 om 21:23 Extra’s op pizza besteld zat er niet op. Pizza was verder wel lekker. Mocht iets warmer zijn. Vriendelijke bezorger !
1 jan 2022 om 12:43 We bestellen regelmatig een pizza bij Valentino. Zowel de kinderen als ik vinden de pizza's hier top! Pasta's iets minder, maar de pizza's zijn echt heerlijk. Vriendelijke mensen, wij zijn tevreden klant :) .
26 nov 2021 om 22:47 Verzorg tijd was perfect maar ik heb telefonische gebeld en duidelijk gevraagd wat prijs is en na de bezorging was het ineens dat ik te wijnig had betaald terwijl ik met ze had gebeld dat is wel minder want ik vroeg het wel duidelijk jammer dit !
14 nov 2021 om 19:11 Bezorging duurt supper lang eten was wel goed
10 nov 2021 om 20:12 De pizza's hebben te lang in de oven gezeten. Het stokbroodje was aan een kant donkerbruin/zwart. Deze hebben we weggegooid.
7 nov 2021 om 5:45 Had een uur van te voren besteld voor 17.15, Pizza kwam een half uur te laat. Pizza zelf was okey, had wel iets meer gorgonzola mogen hebben.