PIZZA EXPRESS VALENTINO

PIZZA EXPRESS VALENTINO Pizza express

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 331 beoordelingen
6 jul 2020 om 7:33 Al 3e keer op rij dat ze gewoon drie kwartier te laat zijn. Deze keer was de pizza wel goed maar de keren daar voor was die al lauw of niet goed doorgebakken..
21 jun 2020 om 19:27 Eten was niet zo lekker. Ze waren 20min telaat. Hier bestel ik ook nooit meer!
5 jun 2020 om 22:18 Eten om 16:50 besteld, het zou 65 minuten duren !!!!! Om 18:45 waren ze er nog niet.... Bestel er nooit weer.....
24 mei 2020 om 20:37 Pizza had iets warmer mogen zijn. Mogen verder niet klagen... Fijn dat er iemand hier bezorgd in een dorpje zonder dat je verplicht bent om voor 35 euro te bestellen.
24 mei 2020 om 19:26 Elke keer hetzelfde verhaal. Als je 30 minuten na de verwachte bezorgingstijd belt om te vragen waarom het zo lang duurt dan zijn ze net onderweg. Op de site staat gemiddeld 60 minuten bezorgingstijd. Maar gemiddelde ligt eerder bij 90min
23 mei 2020 om 20:21 Pizza smaakte goed maar was wel een erg dunne bodem randjes iets aangebrand. Maar bezorgtijd was ruim 30 min. Later dan was aangegeven. 17.10 besteld kwamen om 18.35uur
17 mei 2020 om 21:06 pizza bodem was zacht, wij hebben dit liever wat krokanter... En was niet ontzettend warm !!! Lees hier veel klachten over lauw eten... Bezorging duurde lang 55 minuten, maar daar ging nog wel 10 minuten over heen. De smaak was wel fantastisch
16 mei 2020 om 20:00 Kregen een pizza zonder rosbief wat er wel op hoorde te zitten en de bodem was aangebrand. Jammer was niet te eten op vele delen van de pizza.
14 mei 2020 om 22:06 Helaas was 1 Van onze pizza's aan gebrand. De smaak was lekker. Maar de bodem was wel erg krokant .
11 mei 2020 om 8:21 Bestelling 20 minuten eerder bezorgd dan in eerste instantie was aangegeven! Pizza's waren heerlijk!
4 mei 2020 om 13:43 De wachttijd was 55 minuten maar we konden na 75 minuten eindelijk eten. De bezorger was zelfs ook nog op een verkeerde plek. WhatsAppen met het restaurant ging zeer moeizaam. En de lasagne was ook niet best...
2 mei 2020 om 19:25 de pizza was heerlijk alleen de bezorgtijd is wel lang